Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Lidé
Dárcovství
Komunikace
Vzdělávání
Legislativa
Rozhovor
Fundraising
PR
Eventy
Inspirace
Inovace
Financování
Dobrovolnictví
Management
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Petr Svoboda
advokát
Aleš Kozák
Institut pro památky a kulturu
Jana Havlenová
Nadace rodiny Vlčkových
Lukáš Hejna
Nadace Via
Eliška Vyhnánková
Social media konzultantka
Markéta Čekanová
Konzultantka projektových žádostí
Roman Hřebecký
Svobodný designér služeb a produktů
Veronika Kanát
Konzultantka & lektorka
Anna Perdoková
Svět neziskovek
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Zdeněk Slejška
EDUin o.p.s.
Vesna Mrázková
Impact Hub
Karolína Vokál Kratochvílová
Svět neziskovek
Jenda Žáček
Brand strategist
Lenka Stárková
Sue Ryder
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace