Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Eventy
Fundraising
Strategie
Financování
Rozhovor
Dárcovství
Legislativa
Komunikace
Poradna
Dobrovolnictví
Inovace
Lidé
Inspirace
Management
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Standa Kutáček
Konzultant & zakladatel Autonapůl
Zdeňka Havrlíková
AVITEUM
Natálie Honetschlägerová
Koordinátorka obsahu Grantového diáře
Laura Dittel
Karpatská nadace
Aneta Hlavatá
Loono
Jan Gregor
Svět neziskovek
Jiří Bárta
Nadace Via
Jana Bukvová
Luc Art Fund
Markéta Prokeš Wittichová
Nadace OSF
Roman Hřebecký
Svobodný designér služeb a produktů
Lukáš Hejna
Nadace Via
Michaela Plšková
Nevypusť duši
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Karolina Fialová
Fórum mobilních hospiců
Jan Tinka
Výkonnostní marketing & analytika
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace