Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Lidé
Akcelerace
Fundraising
Financování
Eventy
Rozhovor
Governance
Inspirace
Komunikace
Podcast
Dárcovství
Inovace
Management
Dobrovolnictví
Legislativa
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Lucy Gower
Lucidity
Karel Mindless Novotný
Konzultant & lektor
Miroslava Nebuželská
22HLAV
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Zdeňka Havrlíková
AVITEUM
Natálie Honetschlägerová
Koordinátorka obsahu Grantového diáře
Petr Svoboda
advokát
Eliška Černá
Martina Hlavatá
Hnutí DUHA
Radka Bystřická
Digivia
Hana Štiková
Redakce Světa neziskovek
Ivo Mareš
Konzultant strategického řízení a PR
Markéta Prokeš Wittichová
Nadace OSF
Tomáš Knaibl
Velvyslanectví USA v Praze
Roman Hřebecký
Svobodný designér služeb a produktů
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace