Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Fundraising
Management
Dárcovství
Financování
Governance
Legislativa
Lidé
Eventy
Podcast
Komunikace
Dobrovolnictví
Rozhovor
Inovace
Inspirace
Poradna
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Adéla Farkač
Lékaři bez hranic
Jiří Krupa
Koalice Za snadné dárcovství
Lukáš Hejna
Nadace Via
Aneta Hlavatá
Loono
Štěpán Drahokoupil
Advokační fórum Nadace OSF
Radka Bystřická
Digivia
Karel Mindless Novotný
Konzultant & lektor
Lucy Gower
Lucidity
Dagmar Koželuhová
Institut pro památky a kulturu
Petr Machálek
Konzultant a lektor
Šárka Miková
Psycholožka a členka správní rady Nadace Neziskovky.cz
Eva Mrázková
Zdeněk Slejška
EDUin o.p.s.
Barbora Komberec Novosadová
Sociální nadační fond hl. m. Prahy
Jana Bukvová
Luc Art Fund
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace