Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Legislativa
Eventy
Management
Dobrovolnictví
Strategie
Fundraising
Inovace
Lidé
Inspirace
Financování
Komunikace
Poradna
Vzdělávání
Dárcovství
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Jan Tinka
Výkonnostní marketing & analytika
Laura Dittel
Karpatská nadace
Petr Vít
Právník a konzultant NNO
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Jana Bukvová
Luc Art Fund
Stanislava Fabšíková
Vagus
Jan Gregor
Svět neziskovek
Robert Basch
Livesport
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Eliška Černá
Ivo Mareš
Konzultant strategického řízení a PR
Barbora Komberec Novosadová
Sociální nadační fond hl. m. Prahy
Zdeňka Marešová
Diakonie Českobratrské církve evangelické
David Horn
Advokátní kancelář Slaninová Vokál
Petra Joklová
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace