Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Networking
Rozhovor
Marketing
Financování
Lidé
Komunikace
Eventy
Fundraising
Management
Legislativa
Dobrovolnictví
Inspirace
Inovace
Dárcovství
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Jana Havlenová
Nadace rodiny Vlčkových
Lucy Gower
Lucidity
Anna Novák
Svět neziskovek
Anna Mejsnarová
Taste
Lenka Bergmannová
Konzultantka projektových žádostí
Simona Munzarová
Sociální bankovnictví České spořitelny
Jiří Bárta
Nadace Via
Zuzana Vyhnánková Brečanová
Konzultantka
Jenda Žáček
Brand strategist
Petra Handlová
Nadace SIRIUS
Václav Zeman
Frank Bold
Jan Tinka
Výkonnostní marketing & analytika
Marie Horáková
Konzultantka pro finanční řízení neziskovek, grantový fundraising
Pavel Fuchs
manGoweb
Vesna Mrázková
Impact Hub
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace