Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Dárcovství
Legislativa
Eventy
PR
Dobrovolnictví
Inspirace
Komunikace
Rozhovor
Financování
Fundraising
Inovace
Lidé
Management
Marketing
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Anna Mejsnarová
Taste
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Tomáš Řemínek
Nadace Karla Janečka
Zdeňka Havrlíková
AVITEUM
Barbora Komberec Novosadová
Sociální nadační fond hl. m. Prahy
Hana Štiková
Redakce Světa neziskovek
Daniela Syrovátková
Svět neziskovek
Jan Gregor
Svět neziskovek
Olga Pohl
DOMENA.cz
Marie Horáková
Konzultantka pro finanční řízení neziskovek, grantový fundraising
Dominika Juhásová
Albert Schweitzer Stiftung
Adéla Farkač
Lékaři bez hranic
Petr Freimann
BARD PR
Lukáš Novák
Litigo Communications
Radoslava Nováková
Saplinq o.z.
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace