Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Dárcovství
Rozhovor
Lidé
Fundraising
Inovace
Komunikace
Marketing
Financování
Eventy
Inspirace
Management
Strategie
Legislativa
Dobrovolnictví
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Zdeňka Havrlíková
AVITEUM
Stanislava Fabšíková
Vagus
Aneta Hlavatá
Loono
Jiří Krupa
Koalice Za snadné dárcovství
Jana Bukvová
Luc Art Fund
Robert Basch
Livesport
Daniela Syrovátková
Svět neziskovek
Adam Zbiejczuk
Komunikace & sociální sítě
Jana Havlenová
Nadace rodiny Vlčkových
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Petr Vít
Právník a konzultant NNO
Lucy Gower
Lucidity
Jáchym Janoušek
Digitální řešení & Procesy
Marie Horáková
Konzultantka pro finanční řízení neziskovek, grantový fundraising
Anna Perdoková
Svět neziskovek
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace