Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Legislativa
Dárcovství
Financování
Inovace
Podcast
Fundraising
Management
Inspirace
Marketing
Rozhovor
Eventy
Komunikace
Historie
Lidé
Dobrovolnictví
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Eliška Černá
Radka Bystřická
Digivia
Hana Štiková
Redakce Světa neziskovek
Jenda Žáček
Brand strategist
Jiří Bárta
Nadace Via
Miroslava Nebuželská
22HLAV
Lukáš Hejna
Nadace Via
Tomáš Knaibl
Velvyslanectví USA v Praze
Lenka Stárková
Sue Ryder
Vesna Mrázková
Impact Hub
Anna Uhnák Kárník
expertka, Zelený kruh a Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy
Zuzana Vyhnánková Brečanová
Konzultantka
Dagmar Koželuhová
Institut pro památky a kulturu
Lenka Bergmannová
Konzultantka projektových žádostí
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace