Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Komunikace
Eventy
Inspirace
Dárcovství
Dobrovolnictví
Financování
Sledování dopadu
Legislativa
Lidé
Management
Fundraising
Inovace
Poradna
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Radoslava Nováková
Saplinq o.z.
Jana Bukvová
Luc Art Fund
Lukáš Novák
Litigo Communications
Adéla Lančová
Konzultantka projektových žádostí
Stanislava Fabšíková
Vagus
Vesna Mrázková
Impact Hub
Eliška Černá
Tereza Krištofová
Rekonstrukce státu
Jáchym Janoušek
Digitální řešení & Procesy
Anna Mejsnarová
Taste
Jiří Krupa
Koalice Za snadné dárcovství
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Anna Novák
Svět neziskovek
Anna Uhnák Kárník
expertka, Zelený kruh a Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy
Jan Gregor
Svět neziskovek
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace