Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Dobrovolnictví
Dárcovství
Komunikace
Eventy
Rozhovor
Inspirace
Lidé
Inovace
Management
Legislativa
Financování
Historie
Fundraising
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Kateřina Toholová
Svět neziskovek
Anna Mejsnarová
Taste
Jenda Žáček
Brand strategist
Martina Hlavatá
Hnutí DUHA
Zdeněk Slejška
EDUin o.p.s.
Karel Mindless Novotný
Konzultant & lektor
Petr Jun
Účetnictví pro neziskovky
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Laura Dittel
Karpatská nadace
Zdeňka Marešová
Diakonie Českobratrské církve evangelické
Štěpán Drahokoupil
Advokační fórum Nadace OSF
Jan Horký
Lektor a konzultant NNO
Daniela Syrovátková
Svět neziskovek
Ivo Mareš
Konzultant strategického řízení a PR
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace