Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Dobrovolnictví
Lidé
Legislativa
Fundraising
Management
Financování
Ocenění
Rozhovor
Komunikace
Zahraniční inspirace
Eventy
Inspirace
Inovace
Dárcovství
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Tomáš Knaibl
Velvyslanectví USA v Praze
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Lenka Bergmannová
Konzultantka projektových žádostí
Jiří Bárta
Nadace Via
Václav Zeman
Frank Bold
Eliška Vyhnánková
Social media konzultantka
Dominika Juhásová
Albert Schweitzer Stiftung
Radoslava Nováková
Saplinq o.z.
Zuzana Vyhnánková Brečanová
Konzultantka
Šárka Miková
Psycholožka a členka správní rady Nadace Neziskovky.cz
Petr Machálek
Konzultant a lektor
Robert Basch
Livesport
Milan Vítek
Greenpeace
Vesna Mrázková
Impact Hub
Stanislava Fabšíková
Vagus
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace