Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Inovace
Dárcovství
Komunikace
Rozhovor
Podcast
Eventy
Advokacie
Lidé
Management
Financování
Inspirace
Právo
Legislativa
Dobrovolnictví
Fundraising
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Karel Mindless Novotný
Konzultant & lektor
Anna Perdoková
Svět neziskovek
Jenda Žáček
Brand strategist
Miroslava Oleňáková
Strom života
Eliška Černá
Simona Očadlá
Sociální bankovnictví České spořitelny
Robert Basch
Livesport
Markéta Prokeš Wittichová
Nadace OSF
Barbora Komberec Novosadová
Sociální nadační fond hl. m. Prahy
Karolina Fialová
Fórum mobilních hospiců
Anna Novák
Svět neziskovek
Julie Báštěcká
Stážistka redakce Světa neziskovek
Lucie Hošková
Česká společnost ornitologická
Lukáš Hejna
Nadace Via
Aneta Hlavatá
Loono
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace