Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Fundraising
Lidé
Komunikace
Management
Rozhovor
Inspirace
Inovace
Governance
Dobrovolnictví
Dárcovství
Financování
Eventy
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Jan Gregor
Svět neziskovek
Simona Munzarová
Sociální bankovnictví České spořitelny
Dominika Juhásová
Svoboda zvířat
David Horn
Advokátní kancelář Slaninová Vokál
Štěpán Drahokoupil
Nadace OSF
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Ivana Šajbanová
Sociální bankovnictví České spořitelny
Ivana Štefková
Impact Hub
Adam Zbiejczuk
Komunikace & sociální sítě
Jan Horký
Lektor a konzultant NNO
Lucy Gower
Lucidity
Aleš Kozák
Institut pro památky a kulturu
Radoslava Nováková
Saplinq o.z.
Adéla Lančová
Konzultantka projektových žádostí
Anna Novák
Svět neziskovek
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace