Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Legislativa
Dárcovství
Rozhovor
Financování
Dobrovolnictví
Inovace
Komunikace
Granty
Lidé
Fundraising
Eventy
Inspirace
Management
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Marie Horáková
Konzultantka pro finanční řízení neziskovek, grantový fundraising
Tereza Konrádová
Místa zblízka
Tomáš Řemínek
Nadace Karla Janečka
Adam Zbiejczuk
Komunikace & sociální sítě
Lucie Mádlová
Asociace společenské odpovědnosti
Tomáš Ervín Dombrovský
Alma Career
Jenda Žáček
Brand strategist
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Petra Joklová
CRM pro neziskovky
Robert Basch
Livesport
Hana Štiková
Redakce Světa neziskovek
Petr Freimann
BARD PR
Kateřina Toholová
Radka Bystřická
Sdružení VIA
Karel Pařízek
Online/digital marketing v Blueberry.cz
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace