Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Inspirace
Dobrovolnictví
Financování
Management
Akcelerace
Komunikace
Inovace
Dárcovství
Eventy
Lidé
Rozhovor
Advokacie
Marketing
Fundraising
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Ondřej Liška
Ashoka Česká republika
Lenka Stárková
Sue Ryder
Hynek Trojánek
Karel Mindless Novotný
Konzultant & lektor
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Daniela Syrovátková
Svět neziskovek
Václav Zeman
Frank Bold
Michaela Plšková
Nadace Forum 2000
Marie Horáková
Konzultantka pro finanční řízení neziskovek, grantový fundraising
Jan Tinka
Výkonnostní marketing & analytika
Kateřina Čížková
Svět neziskovek
Zdeněk Slejška
EDUin o.p.s.
Lucie Nemešová
Commlab
Dagmar Koželuhová
Institut pro památky a kulturu
Ivana Štefková
Impact Hub
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace