Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Eventy
Legislativa
Fundraising
Inspirace
Rozhovor
Zahraniční inspirace
Dárcovství
Komunikace
Inovace
Účetnictví
Management
Dobrovolnictví
Financování
Lidé
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Aleš Kozák
Institut pro památky a kulturu
Markéta Prokeš Wittichová
Nadace OSF
Petr Machálek
Konzultant a lektor
Tomáš Knaibl
Velvyslanectví USA v Praze
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Petr Freimann
BARD PR
Anna Perdoková
Svět neziskovek
Zdeňka Havrlíková
AVITEUM
Milena Jeřábková
Miroslava Nebuželská
22HLAV
Kateřina Švidrnochová
Konzultantka & lektorka digitálních dovedností
Petr Vít
Právník a konzultant NNO
David Horn
Advokátní kancelář Slaninová Vokál
Aneta Hlavatá
Loono
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace