Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Komunikace
Legislativa
Strategie
Fundraising
Eventy
Inovace
Vzdělávání
Financování
Dobrovolnictví
Lidé
Dárcovství
Management
Inspirace
Rozhovor
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Jan Tinka
Výkonnostní marketing & analytika
Standa Kutáček
Konzultant & zakladatel Autonapůl
Adéla Farkač
Lékaři bez hranic
Jan Gregor
Svět neziskovek
Martina Neradová
Fundraising & telefundraising
Karolina Fialová
Fórum mobilních hospiců
Ivo Mareš
Konzultant strategického řízení a PR
Eva Mrázková
Jenda Žáček
Brand strategist
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Martina Hlavatá
Hnutí DUHA
Petr Svoboda
advokát
Stanislava Fabšíková
Vagus
Lenka Bergmannová
Konzultantka projektových žádostí
Radoslava Nováková
Saplinq o.z.
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace