Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Lidé
Komunikace
Dárcovství
Eventy
Management
Inovace
Legislativa
Financování
Fundraising
Marketing
Rozhovor
Udržitelnost
Dobrovolnictví
Inspirace
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Martina Neradová
Fundraising & telefundraising
Štěpán Drahokoupil
Advokační fórum Nadace OSF
Natálie Honetschlägerová
Koordinátorka obsahu Grantového diáře
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Vesna Mrázková
Impact Hub
Lukáš Novák
Litigo Communications
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Laura Dittel
Karpatská nadace
Jenda Žáček
Brand strategist
Miroslava Nebuželská
22HLAV
Veronika Kanát
Konzultantka & lektorka
Markéta Čekanová
Konzultantka projektových žádostí
Eliška Černá
Adam Zbiejczuk
Komunikace & sociální sítě
Jan Tinka
Výkonnostní marketing & analytika
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace