Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Legislativa
Lidé
Strategie
Marketing
Management
Financování
Dobrovolnictví
Eventy
Fundraising
Inspirace
Dárcovství
Rozhovor
Inovace
Komunikace
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Lucie Schovancová
konzultant
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Radka Bystřická
Sdružení VIA
Karel Pařízek
Online/digital marketing v Blueberry.cz
Tomáš Řemínek
Nadace Karla Janečka
Zdeněk Slejška
EDUin o.p.s.
Anna Mejsnarová
Taste
Zuzana Vyhnánková Brečanová
Konzultantka
Václav Zeman
Frank Bold
Michaela Plšková
Nevypusť duši
Lenka Bergmannová
Konzultantka projektových žádostí
Simona Munzarová
Sociální bankovnictví České spořitelny
Lucie Nemešová
Commlab
Zdeňka Havrlíková
AVITEUM
Ivana Šajbanová
Sociální bankovnictví České spořitelny
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace