Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Eventy
Rozhovor
Legislativa
Dárcovství
Inovace
Dobrovolnictví
Lidé
Management
Fundraising
Inspirace
Financování
Akcelerace
Sledování dopadu
Komunikace
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Anna Mejsnarová
Taste
Zdenka Studená
FLEXJOBS CZ
Petr Vít
Právník a konzultant NNO
Eliška Vyhnánková
Social media konzultantka
Adéla Lančová
Konzultantka projektových žádostí
Štěpán Drahokoupil
Advokační fórum Nadace OSF
Markéta Prokeš Wittichová
Nadace OSF
Anna Perdoková
Svět neziskovek
Laura Dittel
Karpatská nadace
Barbora Komberec Novosadová
Sociální nadační fond hl. m. Prahy
Robert Basch
Livesport
Martina Neradová
Fundraising & telefundraising
Vesna Mrázková
Impact Hub
Aneta Hlavatá
Loono
Lucie Schovancová
konzultant
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace