Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Management
Komunikace
Fundraising
Legislativa
Lidé
Financování
Inspirace
Dárcovství
Eventy
Dobrovolnictví
Právo
Inovace
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Norbert Riethof
Coaching Systems & Academy of Coaching Excellence
Karolína Vokál Kratochvílová
Svět neziskovek
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Lukáš Novák
Litigo Communications
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Standa Kutáček
Konzultant & zakladatel Autonapůl
Anna Novák
Svět neziskovek
Petra Joklová
Michaela Plšková
Nevypusť duši
Jana Havlenová
Nadace rodiny Vlčkových
Jana Bukvová
Luc Art Fund
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Stanislava Fabšíková
Vagus
Tomáš Knaibl
Velvyslanectví USA v Praze
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace