Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Management
Fundraising
Komunikace
Inspirace
Dárcovství
Lidé
Eventy
Zahraniční inspirace
Dobrovolnictví
Inovace
Poradna
Legislativa
Financování
Governance
Rozhovor
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Markéta Prokeš Wittichová
Nadace OSF
Standa Kutáček
Konzultant & zakladatel Autonapůl
Milan Vítek
Greenpeace
Daniela Syrovátková
Svět neziskovek
Václav Zeman
Frank Bold
Eduard Marček
Transparency International Slovensko & Slovenské centrum fundraisingu
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Jan Gregor
Svět neziskovek
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Anna Novák
Svět neziskovek
Dominika Juhásová
Albert Schweitzer Stiftung
Lucie Schovancová
konzultant
Lukáš Hejna
Nadace Via
Anna Mejsnarová
Taste
Petr Svoboda
advokát
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace