Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Ocenění
Komunikace
Financování
Vzdělávání
Fundraising
Dobrovolnictví
Rozhovor
Legislativa
Management
Dárcovství
Lidé
Eventy
Inspirace
Inovace
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Adéla Lančová
Konzultantka projektových žádostí
Dana Kalistová
Kabinet CB
Eliška Vyhnánková
Social media konzultantka
Jáchym Janoušek
Digitální řešení & Procesy
Jakub Nosek
Yes4Grow!
Lukáš Hejna
Nadace Via
Vesna Mrázková
Impact Hub
Petr Freimann
BARD PR
Kateřina Švidrnochová
Konzultantka & lektorka digitálních dovedností
Barbora Komberec Novosadová
Sociální nadační fond hl. m. Prahy
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Lucie Nemešová
Commlab
Anna Perdoková
Svět neziskovek
Laura Dittel
Karpatská nadace
Hana Štiková
Redakce Světa neziskovek
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace