Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Financování
Advokacie
Dobrovolnictví
Rozhovor
Fundraising
Inovace
Lidé
Inspirace
Dárcovství
Management
Komunikace
Eventy
Networking
Legislativa
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Milena Jeřábková
Eliška Černá
Dagmar Koželuhová
Institut pro památky a kulturu
Jenda Žáček
Brand strategist
Kateřina Švidrnochová
Konzultantka & lektorka digitálních dovedností
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Jan Horký
Lektor a konzultant NNO
Petr Machálek
Konzultant a lektor
Martina Hlavatá
Hnutí DUHA
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Norbert Riethof
Coaching Systems & Academy of Coaching Excellence
Lukáš Hejna
Nadace Via
Petr Vít
Právník a konzultant NNO
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Stanislava Fabšíková
Vagus
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace