Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Inovace
Rozhovor
Fundraising
Eventy
Lidé
Sociální podnikání
Dobrovolnictví
Management
Financování
Marketing
Komunikace
Legislativa
Dárcovství
Inspirace
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Robert Basch
Livesport
Anna Perdoková
Svět neziskovek
Miroslava Nebuželská
22HLAV
Anna Mejsnarová
Taste
Marie Horáková
Konzultantka pro finanční řízení neziskovek, grantový fundraising
Natálie Honetschlägerová
Koordinátorka obsahu Grantového diáře
Vesna Mrázková
Impact Hub
Tereza Novosadová Ocetková
Svět neziskovek
Lukáš Novák
Litigo Communications
Jana Bukvová
Luc Art Fund
Petr Freimann
BARD PR
Adam Zbiejczuk
Komunikace & sociální sítě
Hana Štiková
Redakce Světa neziskovek
Radoslava Nováková
Saplinq o.z.
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace