Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Fundraising
Financování
Lidé
Eventy
Advokacie
Legislativa
Dárcovství
Komunikace
Inspirace
Inovace
Networking
Dobrovolnictví
Management
Rozhovor
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Ivana Šajbanová
Sociální bankovnictví České spořitelny
Radka Bystřická
Sdružení VIA
Adam Zbiejczuk
Komunikace & sociální sítě
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Jenda Žáček
Brand strategist
Petr Machálek
Konzultant a lektor
Roman Hřebecký
Svobodný designér služeb a produktů
Petra Handlová
Nadace SIRIUS
Zdeňka Havrlíková
AVITEUM
Standa Kutáček
Konzultant & zakladatel Autonapůl
Šárka Pieglová
Péče o klienty Grantového diáře
Lukáš Novák
Litigo Communications
Petr Vít
Právník a konzultant NNO
Vesna Mrázková
Impact Hub
Jiří Bárta
Nadace Via
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace