Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Fundraising
Dárcovství
Dobrovolnictví
Eventy
Legislativa
Lidé
Management
Rozhovor
Inspirace
Granty
Financování
Advokacie
Komunikace
Inovace
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Laura Dittel
Karpatská nadace
Michaela Plšková
Nevypusť duši
Hana Štiková
Redakce Světa neziskovek
Milena Jeřábková
Tomáš Řemínek
Nadace Karla Janečka
Radka Bystřická
Sdružení VIA
Dana Kalistová
Kabinet CB
Jan Horký
Lektor a konzultant NNO
Anna Mejsnarová
Taste
Jan Staněk
Domov sv. Josefa
Natálie Honetschlägerová
Koordinátorka obsahu Grantového diáře
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Adéla Lančová
Konzultantka projektových žádostí
Karel Pařízek
Online/digital marketing v Blueberry.cz
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace