Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Management
Rozhovor
Komunikace
Poradna
Financování
Fundraising
Dobrovolnictví
Lidé
Inovace
Dárcovství
Inspirace
Strategie
Eventy
Legislativa
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Lukáš Hejna
Nadace Via
Anna Mejsnarová
Taste
Lucie Schovancová
konzultant
Jan Staněk
Domov sv. Josefa
Norbert Riethof
Coaching Systems & Academy of Coaching Excellence
Martin Židlický
Advokátní kancelář Slaninová Vokál
Daniela Syrovátková
Svět neziskovek
Michaela Novotná
advokátní kancelář Slaninová Vokál
Petr Svoboda
advokát
Martina Neradová
Fundraising & telefundraising
Milena Jeřábková
Adéla Vojáčková
Darujme.cz
Anna Novák
Svět neziskovek
Lenka Bergmannová
Konzultantka projektových žádostí
Veronika Kanát
Konzultantka & lektorka
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace