Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Komunikace
Management
Inspirace
Financování
Dobrovolnictví
Poradna
Fundraising
Eventy
Lidé
Inovace
Ocenění
Dárcovství
Rozhovor
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Dominika Juhásová
Svoboda zvířat
Daniela Syrovátková
Svět neziskovek
Zuzana Vyhnánková Brečanová
Konzultantka
Lucie Schovancová
konzultant
Adéla Lančová
Konzultantka projektových žádostí
Štěpán Drahokoupil
Nadace OSF
Jiří Bárta
Nadace Via
Radoslava Nováková
Saplinq o.z.
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Petr Vít
Právník a konzultant NNO
Vesna Mrázková
Impact Hub
Karolina Fialová
Fórum mobilních hospiců & Centrum paliativní péče
Tomáš Urban
Člověk v tísni
Norbert Riethof
Coaching Systems & Academy of Coaching Excellence
Anna Mejsnarová
Taste
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace