Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Rozhovor
Management
Legislativa
Dárcovství
Lidé
Financování
Poradna
Eventy
Komunikace
Governance
Fundraising
Inspirace
Akcelerace
Dobrovolnictví
Inovace
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Miroslava Nebuželská
22HLAV
Jan Staněk
Domov sv. Josefa
Jana Havlenová
Nadace rodiny Vlčkových
Jáchym Janoušek
Digitální řešení & Procesy
Jitka Nesrstová
Mentorka & konzultantka
Martina Neradová
Fundraising & telefundraising
Aneta Hlavatá
Loono
Lucie Schovancová
konzultant
Martina Hlavatá
Hnutí DUHA
David Horn
Advokátní kancelář Slaninová Vokál
Kateřina Toholová
Svět neziskovek
Jiří Bárta
Nadace Via
Jan Horký
Lektor a konzultant NNO
Anna Mejsnarová
Taste
Norbert Riethof
Coaching Systems & Academy of Coaching Excellence
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace