Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Rozhovor
osvěta
Legislativa
Dobrovolnictví
Eventy
Fundraising
Lidé
Vzdělávání
Komunikace
Inspirace
Financování
Dárcovství
Inovace
Management
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Anna Mejsnarová
Taste
Stanislava Fabšíková
Vagus
Standa Kutáček
Konzultant & zakladatel Autonapůl
Daniela Syrovátková
Svět neziskovek
Šárka Pieglová
Péče o klienty Grantového diáře
Adéla Farkač
Lékaři bez hranic
Robert Basch
Livesport
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Tereza Krištofová
Rekonstrukce státu
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Adéla Lančová
Konzultantka projektových žádostí
Karolína Vokál Kratochvílová
Svět neziskovek
Anna Perdoková
Svět neziskovek
Jitka Nesrstová
Mentorka & konzultantka
Vesna Mrázková
Impact Hub
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace