Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Dárcovství
Komunikace
Inspirace
Management
Legislativa
Komentář
Eventy
Lidé
Fundraising
Dobrovolnictví
Financování
Zahraniční inspirace
Inovace
Rozhovor
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Jana Havlenová
Nadace rodiny Vlčkových
Michaela Novotná
advokátní kancelář Slaninová Vokál
Roman Hřebecký
Svobodný designér služeb a produktů
Simona Munzarová
Sociální bankovnictví České spořitelny
Robert Basch
Livesport
Lucie Nemešová
Commlab
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Aneta Hlavatá
Loono
Dana Kalistová
Kabinet CB
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Petr Freimann
BARD PR
Petra Handlová
Nadace SIRIUS
Adéla Lančová
Konzultantka projektových žádostí
Karel Mindless Novotný
Konzultant & lektor
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace