Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Inovace
Akcelerace
Dárcovství
Financování
Komunikace
Eventy
Dobrovolnictví
Rozhovor
Inspirace
Legislativa
Management
Lidé
Fundraising
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Anna Mejsnarová
Taste
Tomáš Knaibl
Velvyslanectví USA v Praze
Dominika Juhásová
Svoboda zvířat
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Jitka Nesrstová
Mentorka & konzultantka
Dagmar Koželuhová
Institut pro památky a kulturu
Eva Mrázková
Redaktorka Světa neziskovek
Marie Horáková
Konzultantka pro finanční řízení neziskovek, grantový fundraising
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Zdeňka Havrlíková
AVITEUM
Barbora Komberec Novosadová
Sociální nadační fond hl. m. Prahy
Lucie Schovancová
konzultant
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Václav Němec
Mirantis
Laura Dittel
Karpatská nadace
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace