Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Poradna
Fundraising
Dárcovství
Rozhovor
Legislativa
Komunikace
Sociální podnikání
Financování
Lidé
Inspirace
Eventy
Dobrovolnictví
Management
Inovace
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Markéta Prokeš Wittichová
Nadace OSF
Eliška Černá
Pavel Fuchs
manGoweb
Jitka Nesrstová
Mentorka & konzultantka
Dana Kalistová
Kabinet CB
David Horn
Advokátní kancelář Slaninová Vokál
Michaela Novotná
advokátní kancelář Slaninová Vokál
Lucy Gower
Lucidity
Natálie Honetschlägerová
Koordinátorka obsahu Grantového diáře
Aleš Kozák
Institut pro památky a kulturu
Kateřina Toholová
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Tereza Konrádová
Místa zblízka
Laura Dittel
Karpatská nadace
Eliška Vyhnánková
Social media konzultantka
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace