Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Management
Lidé
Legislativa
Fundraising
Dárcovství
Inovace
Marketing
Eventy
Rozhovor
Financování
Inspirace
Komunikace
Právo
Dobrovolnictví
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Petra Joklová
CRM pro neziskovky
Adéla Lančová
Konzultantka projektových žádostí
Radoslava Nováková
Saplinq o.z.
Aneta Hlavatá
Loono
Adam Podhola
Zachraň jídlo
David Horn
Advokátní kancelář Slaninová Vokál
Milena Jeřábková
Hana Štiková
Redakce Světa neziskovek
Martina Neradová
Fundraising & telefundraising
Kateřina Švidrnochová
Konzultantka & lektorka digitálních dovedností
Tereza Konrádová
Místa zblízka
Adéla Vojáčková
Darujme.cz
Lukáš Novák
Litigo Communications
Lucie Nemešová
Commlab
Šárka Pieglová
Péče o klienty Grantového diáře
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace