Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Vzdělávání
Legislativa
Management
Advokacie
Rozhovor
Financování
Fundraising
Inovace
Lidé
Eventy
Dárcovství
Dobrovolnictví
Governance
Inspirace
Komunikace
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Stanislava Fabšíková
Vagus
Lukáš Hejna
Nadace Via
Petr Freimann
BARD PR
Vesna Mrázková
Impact Hub
Tomáš Řemínek
Nadace Karla Janečka
Robert Basch
Livesport
Karel Pařízek
Online/digital marketing v Blueberry.cz
Eliška Vyhnánková
Social media konzultantka
Dagmar Koželuhová
Institut pro památky a kulturu
Kateřina Švidrnochová
Konzultantka & lektorka digitálních dovedností
Olga Pohl
DOMENA.cz
Martina Hlavatá
Hnutí DUHA
Lenka Bergmannová
Konzultantka projektových žádostí
Eliška Černá
Veronika Kanát
Konzultantka & lektorka
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace