Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Dárcovství
Komunikace
Poradna
Dobrovolnictví
Rozhovor
Legislativa
Eventy
Lidé
Inovace
Financování
Management
Fundraising
CSR
Advokacie
Inspirace
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Natálie Honetschlägerová
Koordinátorka obsahu Grantového diáře
Jan Staněk
Domov sv. Josefa
Olga Pohl
DOMENA.cz
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Ivo Mareš
Konzultant strategického řízení a PR
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Jana Bukvová
Luc Art Fund
Lucy Gower
Lucidity
Petr Jun
Účetnictví pro neziskovky
Markéta Prokeš Wittichová
Nadace OSF
Tomáš Knaibl
Velvyslanectví USA v Praze
Marie Horáková
Konzultantka pro finanční řízení neziskovek, grantový fundraising
Lukáš Hejna
Nadace Via
Tomáš Řemínek
Nadace Karla Janečka
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace