Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Inovace
Legislativa
Rozhovor
Financování
osvěta
Dobrovolnictví
Dárcovství
Inspirace
Komunikace
Eventy
Management
Fundraising
Lidé
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Šárka Pieglová
Péče o klienty Grantového diáře
Jenda Žáček
Brand strategist
Aneta Hlavatá
Loono
Milan Štefanec
Konzultant a facilitátor Advokačního fóra Nadace OSF
Vesna Mrázková
Impact Hub
Zuzana Vyhnánková Brečanová
Konzultantka
Tereza Konrádová
Místa zblízka
Jiří Bárta
Nadace Via
Adéla Farkač
Lékaři bez hranic
Štěpán Drahokoupil
Advokační fórum Nadace OSF
Lukáš Hejna
Nadace Via
Miroslava Nebuželská
22HLAV
Vašek Novotný
Automatizace procesů & Řešení problémů s automatizovaným propojením webových aplikací
Petra Joklová
Anna Mejsnarová
Taste
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace