Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Lidé
Dobrovolnictví
Eventy
Inspirace
Financování
Rozhovor
Inovace
Management
Fundraising
Dárcovství
Vzdělávání
Komunikace
Legislativa
Granty
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Olga Pohl
DOMENA.cz
Dana Kalistová
Kabinet CB
Kateřina Toholová
Svět neziskovek
Ivana Šajbanová
Sociální bankovnictví České spořitelny
Jana Havlenová
Nadace rodiny Vlčkových
Milan Vítek
Greenpeace
Robert Basch
Livesport
Marie Horáková
Konzultantka pro finanční řízení neziskovek, grantový fundraising
Vesna Mrázková
Impact Hub
Lukáš Hejna
Nadace Via
Adéla Farkač
Lékaři bez hranic
Eliška Vyhnánková
Social media konzultantka
Stanislava Fabšíková
Vagus
Ivo Mareš
Konzultant strategického řízení a PR
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace