Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Eventy
Marketing
Dobrovolnictví
Lidé
Poradna
Rozhovor
Inspirace
Komunikace
Dárcovství
Management
Financování
Fundraising
Inovace
Komentář
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Petra Joklová
CRM pro neziskovky
Tereza Novosadová Ocetková
Svět neziskovek
Standa Kutáček
Konzultant & zakladatel Autonapůl
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Adam Zbiejczuk
Komunikace & sociální sítě
Adéla Zicháčková
Sdružení VIA
Eduard Marček
Transparency International Slovensko & Slovenské centrum fundraisingu
Anna Mejsnarová
Taste
Radoslava Nováková
Saplinq o.z.
Ivana Štefková
Impact Hub
Hana Štiková
Redakce Světa neziskovek
Petr Freimann
BARD PR
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace