Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Dárcovství
Eventy
Inspirace
Komunikace
Rozhovor
Lidé
Management
Inovace
Zahraniční inspirace
Strategie
Legislativa
Financování
Fundraising
Dobrovolnictví
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Aneta Hlavatá
Loono
Natálie Honetschlägerová
Koordinátorka obsahu Grantového diáře
Michaela Plšková
Nevypusť duši
Dominika Juhásová
Albert Schweitzer Stiftung
Adéla Vojáčková
Ondřej Liška
Ashoka Česká republika
Adéla Lančová
Konzultantka projektových žádostí
Ivo Mareš
Konzultant strategického řízení a PR
Jan Gregor
Svět neziskovek
Dana Kalistová
Kabinet CB
Martina Neradová
Fundraising & telefundraising
Tereza Krištofová
Rekonstrukce státu
Petr Vít
Právník a konzultant NNO
Radka Bystřická
Digivia
Robert Basch
Livesport
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace