Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Reportáž
Inspirace
Rozhovor
Dárcovství
Fundraising
Legislativa
Financování
Eventy
Inovace
Lidé
Poradna
Dobrovolnictví
Management
Komunikace
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Jenda Žáček
Brand strategist
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Jan Horký
Lektor a konzultant NNO
Miroslava Nebuželská
22HLAV
Norbert Riethof
Coaching Systems & Academy of Coaching Excellence
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Eva Mrázková
Člověk v tísni
Adéla Vojáčková
Markéta Čekanová
Konzultantka projektových žádostí
Karolína Vokál Kratochvílová
Svět neziskovek
Adéla Farkač
Lékaři bez hranic
Tereza Konrádová
Místa zblízka
Simona Munzarová
Sociální bankovnictví České spořitelny
Aneta Hlavatá
Loono
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace