Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Financování
Rozhovor
Legislativa
Inovace
Inspirace
Dobrovolnictví
Fundraising
Akcelerace
Dárcovství
Lidé
Reportáž
Management
Komunikace
Eventy
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Jana Bukvová
Luc Art Fund
Markéta Prokeš Wittichová
Nadace OSF
Petr Otevřel
Advokát a společník v advokátní kanceláři Jansa, Mokrý, Otevřel & partneři s.r.o.
Lukáš Hejna
Nadace Via
Jana Havlenová
Nadace rodiny Vlčkových
Anna Mejsnarová
Taste
Petra Joklová
Karel Mindless Novotný
Konzultant & lektor
Zdeněk Slejška
EDUin o.p.s.
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Martin Židlický
Advokátní kancelář Slaninová Vokál
Jenda Žáček
Brand strategist
Radoslava Nováková
Saplinq o.z.
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Eva Mrázková
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace