Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Granty
Poradna
Komunikace
Inspirace
Eventy
Inovace
Legislativa
Lidé
Dobrovolnictví
Rozhovor
Fundraising
Management
Financování
Dárcovství
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Lenka Bergmannová
Konzultantka projektových žádostí
Dagmar Koželuhová
Institut pro památky a kulturu
Radka Bystřická
Sdružení VIA
Václav Zeman
Frank Bold
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Anna Mejsnarová
Taste
Milan Vítek
Greenpeace
Eduard Marček
Transparency International Slovensko & Slovenské centrum fundraisingu
Tomáš Ervín Dombrovský
Alma Career
Eva Mrázková
Redaktorka Světa neziskovek
Petr Machálek
Konzultant a lektor
Jan Gregor
Svět neziskovek
Tereza Novosadová Ocetková
Svět neziskovek
Laura Dittel
Karpatská nadace
Lucy Gower
Lucidity
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace