Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Rozhovor
Inspirace
Personalistika
Fundraising
Eventy
Komunikace
Legislativa
Lidé
Dárcovství
Management
Dobrovolnictví
Inovace
Financování
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Lucie Schovancová
konzultant
Anna Novák
Svět neziskovek
Jan Gregor
Svět neziskovek
Jiří Krupa
Koalice Za snadné dárcovství
Petr Svoboda
advokát
Zuzana Vyhnánková Brečanová
Konzultantka
Dominika Juhásová
Albert Schweitzer Stiftung
Veronika Kanát
Konzultantka & lektorka
Lucy Gower
Lucidity
Anna Perdoková
Svět neziskovek
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Natálie Honetschlägerová
Koordinátorka obsahu Grantového diáře
Jan Tinka
Výkonnostní marketing & analytika
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace