Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Fundraising
Marketing
Legislativa
Komunikace
Management
Akcelerace
Strategie
Dárcovství
Financování
Rozhovor
Inovace
Lidé
Inspirace
Dobrovolnictví
Eventy
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Tomáš Knaibl
Velvyslanectví USA v Praze
Lukáš Novák
Litigo Communications
Hana Štiková
Redakce Světa neziskovek
David Horn
Advokátní kancelář Slaninová Vokál
Tereza Konrádová
Místa zblízka
Eliška Černá
Ivana Šajbanová
Sociální bankovnictví České spořitelny
Jan Gregor
Svět neziskovek
Jenda Žáček
Brand strategist
Olga Pohl
DOMENA.cz
Adéla Lančová
Konzultantka projektových žádostí
Simona Munzarová
Sociální bankovnictví České spořitelny
Dana Kalistová
Kabinet CB
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Jan Horký
Lektor a konzultant NNO
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace