Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Management
Dobrovolnictví
Fundraising
Financování
Akcelerace
Komentář
Inspirace
Marketing
Legislativa
Eventy
Inovace
Komunikace
Dárcovství
Lidé
Rozhovor
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Tomáš Ervín Dombrovský
Alma Career
Barbora Komberec Novosadová
Sociální nadační fond hl. m. Prahy
Markéta Čekanová
Konzultantka projektových žádostí
Robert Basch
Livesport
Standa Kutáček
Konzultant & zakladatel Autonapůl
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Markéta Prokeš Wittichová
Nadace OSF
Laura Dittel
Karpatská nadace
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Anna Mejsnarová
Taste
Šárka Pieglová
Péče o klienty Grantového diáře
Jana Bukvová
Luc Art Fund
Lucy Gower
Lucidity
Dana Kalistová
Kabinet CB
Anna Perdoková
Svět neziskovek
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace