Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Fundraising
Dobrovolnictví
Inovace
Komunikace
Lidé
Akcelerace
Inspirace
Legislativa
Management
Dárcovství
Financování
Strategie
Eventy
Poradna
Rozhovor
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Tomáš Řemínek
Nadace Karla Janečka
Tereza Novosadová Ocetková
Svět neziskovek
Petr Vít
Právník a konzultant NNO
Šárka Miková
Psycholožka a členka správní rady Nadace Neziskovky.cz
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Olga Pohl
DOMENA.cz
Ivana Šajbanová
Sociální bankovnictví České spořitelny
Lukáš Hejna
Nadace Via
Robert Basch
Livesport
Jiří Bárta
Nadace Via
Milan Vítek
Greenpeace
Jana Havlenová
Nadace rodiny Vlčkových
Zuzana Vyhnánková Brečanová
Konzultantka
Michaela Novotná
advokátní kancelář Slaninová Vokál
Pavel Fuchs
manGoweb
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace