Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Management
Inspirace
Rozhovor
Lidé
Financování
Fundraising
Poradna
Zahraniční inspirace
Dárcovství
Inovace
Networking
Komunikace
Eventy
Dobrovolnictví
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Petr Machálek
Konzultant a lektor
Laura Dittel
Karpatská nadace
Anna Novák
Svět neziskovek
Tereza Novosadová Ocetková
Svět neziskovek
Zdeňka Havrlíková
AVITEUM
Lucy Gower
Lucidity
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Eva Mrázková
Redaktorka Světa neziskovek
Jan Tinka
Výkonnostní marketing & analytika
Lenka Bergmannová
Konzultantka projektových žádostí
Hynek Trojánek
Michaela Plšková
Nadace Forum 2000
Daniela Syrovátková
Svět neziskovek
Jiří Krupa
Konzultant kampaní, fundraisingu, mobilizace a engagementu
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace